Postat

God jul och gott nytt år önskar vännerna på Stockholm Corporate Finance

Efter ett transaktionsrikt år med företrädes- och riktade emissioner, pre-IPO/private placements, blocktransaktioner och såväl publika som privata M&A-transaktioner ser vi fram emot fler intressanta transaktioner och spännande samarbeten under 2020.

I år stödjer vi Barncancerfonden i deras viktiga arbete med att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn och ungdomar och deras familjer får den vård och stöd de behöver.

www.barncancerfonden.se

 

Om Stockholm Corporate Finance AB
Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, fusioner och förvärv (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 42 M&A-rådgivare och investmentbanker i 43 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB. För mer information se: www.stockholmcorp.se