Postat

Inbjudan Stockholm Corporate Finance Råvarudag 2014

Tid: 3 september start kl. 07.45
Plats: Operaterrassen, Stockholm

Deltagande bolag är bl a Beowulf Mining, Cassandra Oil, Drillcon, Gripen Oil&Gas, Kopparberg Mineral, Maha Energy, Sotkamo Silver och Tethys Oil.

Bolagen presenterar sin verksamhet och därefter följer en frågestund ledd av Julian Beer från SEB Equity Research.
Dagen avslutas med Per Agerman som berättar om bolagen ”IGE och Mineralinvest är det Trustor 2?”.

Per Agerman är reporter på Realtid.se, tidigare på Affärsvärlden. Tillsammans med Annelie Östlund erhöll han 2007 priset som Årets ekonomijournalist och Guldspaden för granskning av Alexander Richards affärer på Aktietorget.

Syftet med dagen är att erbjuda investerare, media och analytiker ett tidseffektivt sätt att träffa dessa intressanta bolag. Det finns möjlighet att arrangera kortare enskilda möten med företagen under dagen.

Vi återkommer inom kort med det fullständiga programmet.
Ni anmäler er samt finner mer info på www.financialhearings.com.

Välkommen!

För mer information kontakta;
Peter Enström, Verkställande direktör, tel 08 440 56 47 peter.enstrom@stockholmcorp.se

Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 40 M&A-rådgivare och investmentbanker i 36 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn. www.stockholmcorp.se