Postat

Stockholm Corporate Finance 14e kapitalmarknadsdagar Life Science

Stockholm Corporate Finance bjuder in investerare, analytiker och finansmedia till kapitalmarknadsdagarna Life Science i samarbete med Financial Hearings. Moderator under dagarna är Charlotte Stjerngren, partner Cord Communications.

Datum:             8 och 9 mars 2022
Tid:                   08.00-12.00
Plats:                IVA, Wallenbergssalen, Stockholm

Det finns ett begränsat antal platser och vi kommer också att sända presentationerna i realtid digitalt.  Klicka på nedanstående länk för att anmäla dig till kapitalmarknadsdagarna.
https://www.lyyti.in/SCF-Life-Science-Seminarium-2022
 
Vänligen notera 8 och 9 mars 2022 i kalendern. Vi återkommer i god tid med detaljerad information om eventet.

För ytterligare information kontakta:
Otto Rydbeck, VD Stockholm Corporate Finance, tel 08 440 56 40  otto.rydbeck@stockholmcorp.se

Om Stockholm Corporate Finance AB
Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, fusioner och förvärv (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 49 M&A-rådgivare och investmentbanker i 36 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB. För mer information se: www.stockholmcorp.se