Postat

Stockholm Corporate Finance 5e Fastighetsseminarium

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financial Hearings att arrangera det femte årliga fastighetsseminariet på Berns i Stockholm.

Datum:         10 och 11 september 2019
Tid:              07.30-12.15
Plats:            Berns, Kammarsalen, Berzeli Park, Stockholm

Intressent för fastighetsseminariet 2018 var var rekordstort, fullsatt med drygt 400 personer och sändes på webben i realtid. Moderator under dagen var Jonas Andersson, portföljförvaltare Alfred Berg Fastighetsfond.

De bolag som presenterade sig var; Amasten, Catena Fastigheter, Genova, Heba, Kungsleden, Magnolia Bostad, Max Fastigheter, SBB, SSM, Stendörren, Trianon och Victoria Park. 

Vi återkommer i god tid med detaljerad information om eventet.

Otto Rydbeck

Verkställande direktör

För mer information kontakta;

Otto Rydbeck, Verkställande direktör, tel 08- 440 56 40. otto.rydbeck@stockholmcorp.se

Om Stockholm Corporate Finance
Stockholm Corporate Finance AB är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 43 M&A-rådgivare och investmentbanker i 44 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB. www.stockholmcorp.se