Postat

Stockholm Corporate Finance blir ny Certified Adviser för Micro

Pressmeddelande Stockholm den 16 juli 2007

Ny Certified Adviser för Micro Holding AB (publ), listat på First North, blir från och med den 1 augusti Stockholm Corporate Finance AB.

Micro Holding AB (publ) äger och driver Micro, den enda renodlade detaljhandelskedjan i Sverige inom bilreservdelar och biltillbehör för bil- och motorintresserade konsumenter. Micros omsättning uppgick till 146,2 MSEK 2006. I fokus står produkter för lättservice, bilvård, styling och reservdelar. Företagets sortiment omfattar även ett brett urval av biltillbehör och verktyg. Micro har drygt 150 medarbetare fördelat på 14 butiker från Gävle i norr till Malmö i söder, centrallager i Anderstorp och servicekontor i Helsingborg. Micro Holding AB (publ) (f d Powerit PS publ) är listad på First North sedan 2000. www.microholding.se

First North är en alternativ marknadsplats för mindre tillväxtföretag och erbjuder en värld av möjligheter på den nordiska och globala finansiella marknaden. Den ger bolag ökad visibilitet och tillgänglighet till norra Europas pool av kapital, och kombinerar fördelarna att vara listad med enkelhet. First North är en del av OMX Nordiska Börs. Det innebär att företagen som är listade på First North har samma möjligheter som de stora företagen, men regelverket är mindre avancerat.

För mer information, vänligen kontakta:

Stockholm Corporate Finance AB, Bo Hansson, VD, telefon 08-440 56 58, e-post bo.hansson@stockholmcorp.se

Micro Holding AB, Kristina Jarring, VD, telefon 0705 65 33 16, e-post

kristina.jarring@micro.se

Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn, och erbjuder tjänster inom kvalificerad företagsrådgivning och kapitalanskaffning till företrädesvis marknadsnoterade småbolag med ett marknadsvärde upp till 150 miljoner euro, och dess ägare. Våra investeringskunder är institutioner, kapitalförvaltare samt förmögna privatpersoner. www.stockholmcorp.se.

2007-07-16-SCF-blir-ny-Certified-advisor-for-Micro – Ladda ner pdf