Postat

Stockholm Corporate Finance expanderar och söker projektledare

Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad finansiell rådgivning, kapitalanskaffning som IPO, företrädes- och riktade emissioner, private placements samt förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till marknadsnoterade och onoterade företag och dess ägare. Våra investeringskunder är institutioner, kapitalförvaltare och förmögna privatpersoner. Stockholm Corporate Finance AB är ett värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB.

Stockholm Corporate Finance expanderar. Idag är vi 18 medarbetare med lång erfarenhet både som rådgivare och från företagsledande positioner i börsnoterade bolag. Vi är branschoberoende och har sedan 2005 framgångsrikt genomfört cirka 150 transaktioner. Vi arbetar med korta och snabba beslutsvägar, i team med självständiga ansvarsområden.

Stockholm Corporate Finance är ett helägt dotterbolag till Stockholm Financial Management Holding som också är huvudägare i Stockholm Real Estate, www.srefa.se som arbetar med fastighetsförvaltning- och utveckling till professionella investerare.

Projektledare
Vi söker projektledare med minst ett par års erfarenhet av corporate finance. Du ska ha arbetat med hela transaktionsprocessen från analys till exekvering samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du kommer arbeta med att driva egna projekt, i samarbete med en eller flera kompetenta medarbetare.

Vi erbjuder Dig ett spännande och utvecklande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en liten organisation mitt i city. Vi erbjuder fast lön kombinerat med bonus.

För ytterligare information besök vår hemsida www.stockholmcorp.se. Din ansökan skickar du till info@stockholmcorp.se senast den 31 mars 2017.

Om Stockholm Corporate Finance AB
Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 44 M&A-rådgivare och investmentbanker i 38 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB. www.stockholmcorp.se