Postat

Stockholm Corporate Finance kapitalmarknadsdag – Energieffektivisering av fastigheter

Stockholm Corporate Finance bjuder in till kapitalmarknadsdag inom energieffektivisering av fastigheter samarbete med Financial Hearings som vänder sig till investerare, aktieägare, analytiker och journalister. Patric Lindqvist och Mattias Goldmann gästar kapitalmarknadsdagen.

Patric Lindqvist är portföljförvaltare på Handelsbanken Fonder och ansvarig för Hållbarhetsfonden som uppgår till drygt 3 miljarder SEK. Patric har ett fokus på investeringar i företag som minskar klimatpåverkan och som via nya teknologier eller tjänster bidrar till ett bättre och hållbarare samhälle.

Mattias Goldmann är en välkänd talare och driven moderator inom klimat och energi och VD för tankesmedjan Fores. Han har utnämnts till mäktigast i hållbarhetssverige och årets opinionsbildare samt dubbades till riddare för sitt klimatarbete av franska regeringen 2017.

Datum;              30 november 2018
Tid;                    07.30 – 12.00
Plats;                 IVA, Grev Turegatan 16
Moderator;        Johan Widmark, ekonomijournalist

Program

07.30 Frukost  
07.55 Inledning SCF VD Otto Rydbeck
08.00 Handelsbanken Fonder Portföljförvaltare Patric Lindqvist
08.30 Fabege Energistrateg Caroline Ödin
09.00 Trianon VD Olof Andersson
09.30 Instalco                VD Per Sjöstrand
10.00 Kaffe & Kaka  
10.15 Raybased VD Jonas Almquist
10.45 Ecoclime VD Lennart Olofsson
11.15 Fores VD Mattias Goldmann

Anmälningslänk  https://financialhearings.com/event/11520

För mer information kontakta;
Otto Rydbeck, VD, tel 070 878 48 70  otto.rydbeck@stockholmcorp.se

Om Stockholm Corporate Finance AB
Stockholm Corporate Finance är en oberoende privatägd finansiell rådgivare som erbjuder tjänster inom kvalificerad rådgivning avseende kapitalanskaffning, ägarförändringar, förvärv, samgående och avyttringar (M&A) till börsnoterade och privata företag och dess ägare. Stockholm Corporate Finance är exklusiv svensk partner i det globala nätverket M&A Worldwide som består av 51 M&A-rådgivare och investmentbanker i 45 länder. Stockholm Corporate Finance är ett värdepappersföretag som står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i branschorganisationen SwedSec Licensiering AB. www.stockholmcorp.se